SI KACAK & SI CANTIK

May 19, 2011

Congrats Elia & Fahmi

ASSALAMUALAIKUM & HAI SEMUA.


If korang pengikut setia ELIA a.k.a JejariRuncing sure dah baca entri pertunangan mereka kan. So aku nak ambil kesempatan nie untuk ucap tahniah kepada mereka. Rasanya ramai yang tunggu berita baik dari dorang nie kan. Aku pon tak terkecuali. Yela, banyak dugaan yang terpaksa ditempuhi. Terutama Elia. Paling aku tak faham kenapa ada orang tak suka dia. Aku rasa Elia okay apa. Macam kawan-kawan aku jugak. Eceh, aku cakap macam kenal rapat dengan dia pulak kan..hahaha..


Bukan apa, ini pendapat peribadi aku. Biasanya, penulisan seseorang melambangkan diri dia. So, bila aku baca blog Elia aku rasa dia baik & sangat merendah diri. Ini bukan bodek ke apa okay. Sebab aku tau Elia tak baca blog sememeh aku nie. hahaha...okay stop.


And, Elia pernah cakap nak buat gathering dengan followers dia. So, aku hope plan itu akan menjadi. So, boleh aku share dengan korang perangai sebenar Elia. Manalah tau dia pon gila-gila macam aku kan. Boleh merayu kat dia untuk jadi bestfriend aku. Haha...merayu okay...kalau tak jalan juga kita buat taktik paksaan. Boleh tak? haha..;p


Oh ya, besok aku akan gerak ke Kelantan. Nak hantar my sis, SYIROS ke UITM, Machang. Malam nie kena buat solat hajat, Mudah-mudahan dapat jumpa JejariRuncing. Boleh tak? haha... Okay, nak banyak mengarut. Mari buat kerja.Sekian.

No comments: