SI KACAK & SI CANTIK

March 02, 2011

'JIKALAU AKU DOREMON'

Baiklah, terus kepada tajuk entry. Aku telah di tag oleh CUCU KESAYANGAN NENEK KEBAYAN untuk join contest "Jikalau Aku Doraemon". Pengerusi contest nie adalah CIK IKA.



Syarat-syaratnya :

1. follow CIK IKA..
2. buat 1 entry bertajuk contest "Jikalau Aku Doremon.." se kreatif yg boleh.
3. copy dan letakan gambar doremon ni dalam entry anda.
4. tinggalkan link contest kat bawah ENTRY INI.
5. pastikan anda seorang yg kuat mengarut merepek kerepek.
6. Tag kat 3 orang kawan korang. Lagi ramai lagi bagus.
7. Dateline = 31 Mac 2011
8. Hadiah = topup @ shawl @ benda yang boleh dipakai.



okay, meh dgr baca aku ngarut meh...


'Jikalau Aku Doremon aku nak hilangkan semua benda yg aku tak suka kat dunia nie. No more ular, no more perempuan gedik2 like me eh2 pompuan gedik kena ada baru meriah dunia. haha. No more lelaki yg tak suka aku. Means sape yg masih nk wujud sila suka aku. hahaha..mmg gedik pompuan nie. Tapi musuh ketat aku takkan hilang. Sebab aku nak dia tgk bf dia suka aku. hahah..sgt jahat okay. Dah, 2 jer. Lagi panjang aku taip lagi mengarut karang.'


Mangsa tag aku adalah :

* Semua Followers.



Sekian, terima kasih.



4 comments:

Nurul Atika said...

pmpuan gedik je nk buang?.laki poyo bajet encem xnk buang ke?..hehe..

gud luck, dear..

ZaTiE AsHaR said...

haha..xnk...lumrah hidup laki poyo bajet hensem biase ramai yg suke..tihi...nway thankz..=)

chii said...

hai geng doraemon..ehehe

gud luck too

ZaTiE AsHaR said...

@chii

thankz dear..u too...=)