SI KACAK & SI CANTIK

February 17, 2011

SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU : 100 FOLLOWER KE BAWAH

Sory la korg, aku kureng rajin update blog akhir2 nie. Bukan apa, busy la. Ingat tak "SIWON" yang aku cerita kat ENTRI INI ? Ader lagi dia. Entah bila nk habis pon aku tak tau la. Dah la kerja sendiri tak siap, nk kena tlg siap kan kerja org pulak. Tak tlg kena bebel dgn akauntan. Kalau tlg pulak kena bebel dgn bos sbb kerja nak siap. Dah tue mcm mana.

So, sebagai tanda protes kena bebel aku terus tak buat dua2 kerja. Apa yg aku buat sure korg tau. Haha.. ON9 la. Aku blogwalking blog member2 SB. Then jumpa lah segmen khas dr abg Ben Ashaari. Ari tue dia ader buat gk tp aku segan silu nak join. hehe.





Tapi ari nie sebagai melengkapkan (ayat tak boleh blah) hari aku yg bahagia la sgt aku nk join jgk. Tak kira. Just for fun org kata. Lagi pun ni nak masa nk kenal kan blog aku yg amat huduh nie pada blogger lain. Haha, aku sedar sebenar nyer blog huduh. Tapi tak reti nak cantek kan die. Tapi sikit2 aku mntk tunjur ajar dr member SB. Insyaallah la ye. Korg pon boleh join. Tapi dgn syarat follower korg bawah 100 mcm aku.



KLIK SINI untuk join.



Note : Aku tak suka baca blog abg BEN. Sebab tak sempat baca 1 entry dia dh post satu lg. T__T Jeles nyer aku wei. Bilalah aku nk jd mcm dia.. 1hari byk entry boleh post. Tapi dia tak kedekut ilmu. Sebab 2 aku suka baca blog dia. Hehe..jgn marah ye abg BEN. =)



5 comments:

muCux said...

terjah dr blog abg ben dan 4low :)

ZaTiE AsHaR said...

hehe..tq dear..=)

padlie said...

salam perkenalan..
singgah dari blog abg ben..
jemput ke http://ceritapadlie.blogspot.com/

Profesor Adab said...

Sumpahan Allah Adalah Untuk Siapa & Kepada Siapa?Mengapa? www.rosemujahid.blogspot.com

ZaTiE AsHaR said...

padlie : tq ye...sy akan singgah..=)

Profesor Adab : nnti sy singgah ye..=)