SI KACAK & SI CANTIK

February 23, 2011

~ GAMBAR PENUH KONTROVERSI ~

Haha..tajuk jer dah macam hampeh.
Misti dalam hati korang cakap kan, "perasan giler minah nie, bajet kau artis".
Hihi, xde la sampai macam tue.
Sebenarnye aku nak tunjuk kat korang 1 gambar nie yang mane dh buat ramai orang salah anggap.


.
.
.
.
.
.
.
.



*ini la gambar yang aku maksudkan*



Ramai yang ingat aku tunang. Siap mesej & call bagai la. FB pon ader..haha
Padahal kawan aku, Sue yg tunang.
Aku tumpang ambik berkat jer. haha..
Takpe la, korang doa kan la ye mudah-mudahan aku pulak selepas nie.


Insyaallah, kalau majlis aku semua aku jemput. Termasuk la member blogger.
Kalau korang sudi datang la ye. Tak sudi takpe. Taknak baca blog korang lagi.
Eh2, xde la..main2 jer..hehe..=D


Bukan ape, aku faham perasan kalau orang yg kita kenal tak jemput.
Sebab aku pon pernah rasa. Sedih woo.
Dalam hati "misti dia dh lupa aku" (sambil nyorok bawah katil)


Lagi pun ramai tetamu lebih meriah majlis selain nak tunjuk "kau tengok semua nak dtg majlis aku" Haha...okay, yang tue tipu.
Aku suka kalau kawan2 aku dtg majlis yg aku buat.
Kadang kenduri tahlil family pon aku jemput member2. Haha..


Nampak tak betapa baik nyer aku + ingat kan kwn2 + perasan diri artis nak jemput segala umat manusia.
Baiklah, kata2 di atas lebih kepada mood perasan. Ye aku faham.
Kalau kwn2 rapat aku baca misti nak muntah tahap keluar (sape makan sila stop kejap) cecair hijau. (ok, bole sambung balik).

Takpe aku faham. Jadi sebelum korang alami mabuk yg lebih teruk tahap orang mengandung buat pertama kali aku stop dulu la ye.. Terima kasih sebab membaca. Dah boleh EXIT blog ini sekarang.


Note : Gambar tunang Sue bukan taknak upload tapi tak boleh2..Nanti aku try lagi.





3 comments:

Nurul Afifah said...

aduh..mmg la kontrovesi..pink lagi..semart lah.!

ZaTiE AsHaR said...

itula psl...xtau plak mmber buat tema pink..klu buat sah x pakai..segan jer...hehe..

Fyan waLnuTTree said...

visit ☺