SI KACAK & SI CANTIK

February 23, 2011

~~ CONTEST KAMI POSE COMEY ~~

Hyep korang....
Wah, lama betol aku tak update blog.
Busy banget la. Rasa macam tak cukup jer buat FEBRUARI nie.
Mana tak nye, banyak cuti kan. So kerja pon byk la yang tertangguh.
So sory la takde entry buat masa nie. Tapi aku try gk buat segala bagai yg korang dh tag.
Sebagai tanda sokongan & penghargaan. ^^,


So, for this time aku akan join "CONTEST KAMI POSE COMEY" yang telah di tag oleh My BFF - ADEQ. Kalau ader sesiapa nk join contest nie boleh la pegi sendiri dkt BLOG INI.



                           *ini adalah banner contest tersebut*






SYARAT-SYARAT CONTEST :
  • korang kenalah follow BLOG INI.  Taknak follow pon takpe. Tapi susahlah bila update tentang contest nie kan. So lebih baik follow. Senang sikit.
  • buat 1 entry tentang contest nie. Jangan lupa ambil banner di atas & letak dalam entry tersebut. Sidebar kan contest di blog anda. Dan link ke BLOG INI.
  • korang mesti hantar gambar kepunyaan korang sendiri. Gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA. Pose anda bebas.
  • korang mestilah buat ayat paling simple tentang "kenapa anda join contest nie.." Contoh:::::saya join sebab saya suka-suki jer..
  • tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye.
  • mencari seorang pemenang : hadiah berupa handset Apple iphone.


                                  
                                                                      *pic hiasan*




ATAU





RM 100 + TOPUP 50
(kalau menang pilih salah 1 hadiah je okay)






TARIKH TUTUP ADALAH 25 FEB 2011





Dan gambar yang aku nak letak untuk contest nie adalah...........
    .
    .
    .
    .
    .
    .
     taraaaa.......
                                       *pic paling aku suka*
Saya join contest ini sebab nak tengok pose comey orang lain..hihi..


Dan mangsa2 tag aku adalah :
      2. Ayai
      4. Semua yang sedang baca entry ini. haha...jgn mengelat ye..;P
note : aku tak tau nape die jd mcm nie.penat dh tukar. nak nangis bwh meja jp. okay bye. T_T
       
       

2 comments:

amny.. said...

thnx join...

best of luck k..;DD

ZaTiE AsHaR said...

hehe..thankz dear..=)