SI KACAK & SI CANTIK

February 15, 2011

Teacher Faz & Butterfly..

Tetiba aku takde idea nk buat kata-kata aluan.
So, aku terus kepada tajuk utama.
Al-kisah aku telah di tag oleh kwn baik aku Teacher Faz.
Maka dengan baek hati + muka ikhlas tahap nk mntk kasut aku akan jawab.



nama ape yang org panggil korang

akak = nie nama panggilan dlm family.
zatie = semua org pnggil aku dgn nama nie.
alia = mmber2 BTN kt UPM dulu. Start sbb ader sorg abg fasi pnggil aku dgn nama nie.
izzati alia = sorg jer panggil aku dgn full name aku. Miss Nurul.
member2 blog panggil aku dgn mcm2 nama. hihi.
so, pnggil la ape pon jnji korg bahagia.=)


ape yang korang rase skrg

aku rasa lapar.. boleh tak? haha..;P
 

kamera/fon

nak dua2 boleh tak? aku kn tamak. haha..
ok2, aku pilih fon. sbb fon aku pon ader camera ape.
luv my E72. byk jasa tue..

 

pengisian masa lapang? *so skema*?

shopping..hehe..
klu takde bajet, aku akn jln2..=) 



manual/auto

manual..pndngan aku auto utk org mls..tp aku pilih auto sbb aku mls.
family first...mcm safety first..*tiba2
 

kawan pada pandangan kamu

sy tak buleh hidup tanpa kawan..
walaupun sy tak ramai kwn tp pd sy biar sikit takpe.
Janji mereka semua bermakna.
 


perkara terakhir buat ari nie

hantar kelembai buat rawatan resdung.



benda paling last beli guna RM sendiri hari ni

hari tak kuar duit langsung..caya tak? haha..
mklum lah, tgk jimat..
nk gie langkawi bulan 5 nie..hehe.
 

tempat paling heaven yang korang nk pergi

bilik tidur aku. hisy, mls nk citer betapa heaven nyer.

 
bapak kau ke mak kau?

mak awak..wah tetibe kn bahasa tukar jd awak..haha...
mak la..sbb takde rahsia ngan mama..


lelaki idaman

aku nk yg tinggi. (sbb aku pendek)
aku suka yg happy go perempuan lucky (sbb aku malu..*malu i)
aku suka nk kelakar. (sbb aku selalu gelak sndiri gara2 lwk tak jd)
aku suka laki pandai main alat muzik. (pengaruh citer korea)
kesimpulannye aku suka lelaki yg beza dgn diri aku. Baru best..=)
 

sayang diri sendiri tak?

syg la...kalau tak syg dh lama aku tikam diri sendiri..;P
 

 
last but no least, esok nk buat ape?

besok nk tido puas2..boleh tak..


sila tag..

aku suka bab2 tag org nie..haha...
aku pilih 3 org la ye..eh2 5 la...baru best..hehe


Jadi kepada yg telah di tag selamat menjalankan tugas ye...=)

 

2 comments:

d_tieah said...

Hahaha..
Siot je jwpn rasa lapar tu..
Aku pun sama..
Ngee.. :)
Jom p lunch..


Entry Terbaru : Ketahui Gred Untuk Url Blog Anda

ZaTiE AsHaR said...

haha..bole jer...
kfc jom...;P