SI KACAK & SI CANTIK

February 10, 2011

"Nak Join Bloglist Krole Boleh?"

Al-kisah nyer aku telah di tag oleh Cik Aq Islam untuk join BLOGLIST KROLE ini. So, aku pon dengan besar hati nak join jgk. Sebab aku suka. hehe... Korang pon join la jgk ye. Tak menang takpe.. Yang penting kita enjoy..hihi... =)
*ini banner rasmi nyer ye*
Syarat-syarat :
1.Sila buat entri berkenaan kontest ini dan dalam entri itu haruslah diletakkan link entri ini.
2.Entri mestilah bertajuk "Nak Join Bloglist Krole Boleh?"
3.Copy banner diatas sebagai banner rasmi kontest ini.
4.Tarikh tutup adalah pada 11/02/2011 (jumaat)
5.tag seorang member(bagi membolehkan kontest ini diketahui ramai)
6.bila dah setel semua,tinggalkan url(link) korang kat ruangan komen
entry ini.


Kalau nak join korang boleh pergi blog Tuan Tanah Krole untuk maklumat yang lebih lanjut.
Jadi sebagai melengkapkan syarat ke 5 aku nk tag kau monet. haha...sila la join ye..Yang lain pon boleh join. Amat dialu2 kan..
note : good luck semua...=)

7 comments:

krole said...

wuahhh!!!tq2 wak..stuju ngan wak..yg penting enjoy~!!!yeahhh!!!

ZaTiE AsHaR said...

kannn...sy join pon sbb nk enjoy + tmbh mmber blogger..=)

Fatihah Munini فتيحة said...

waaa..ko tag aku ke ? nak kena sepak tak ? wakakaka...baek baek..aku seru cabaran ko tuuu .

d_tieah said...

Yeah! Berblogging mesti kena enjoy kan..
Hahaha..

*Izzati boleh tak tukar komen ni ke pop-up window? Kalo tak tau, boleh tengok sini.. http://dhatieku.blogspot.com/2010/10/jadilah-blogger-prihatin.html

Latest entry : 6 Masalah Cinta Terhangat

ZaTiE AsHaR said...

monet : hahaha..gud..;p

tieah : wah...tq2...=)

Tasha said...

kalau berminat nak dimekap by me, just call me any time ya.

http://natasha1987-makeup.blogspot.com/

ZaTiE AsHaR said...

okay..=)